Perruqueria

Perruqueria

La neteja regular és vital per a la salut i el benestar dels nostres animals domèstics.

El rentat no només millora l’aspecte físic, també millora la salut i el benestar de la mascota. El descuit de neteja de gossos i gats pot posar en perill la seva vida.

La neteja és una part important de la salut del seu gos. Raspallar i pentinar a diari ajuda a eliminar el pèl i la brutícia i prevenen les estores. Els gossos que regularment són pentinats i raspallats tenen un pelatge més sa i brillant perquè estimula el rec sanguini de la pell.

El raspallat és una bona manera de vincular-te amb ell/a, i és important acostumar-lo des de molt jove. Molts gossos aprenen a veure la seva rutina de raspallat com una carícia alternativa. Una font d’afecte i atenció que estimularà en una bona relació amb la seva mascota.

Un raspall i pinta de bona qualitat t’ajudarà amb el pelatge del teu gos. També és important retallar les ungles  i netejar  les orelles dels gossos i gats.

A Vet Verges oferim un ampli ventall de serveis de higiene per als animals domèstics, tan per a gossos com per a gats. Resoldrem tots els teus dubtes i buscarem la millor solució.

Serveis d’higiene professional a Vet Verges:

  • Bany complet amb tractament antiparasitari. Utilitzem al xampú adequat per a la necessitat de cada animaló.
  • Tall amb tisora i/o amb màquina.
  • *Stripping, “arrencat del pèl” amb raspall. Els gossos de pèl dur no muden el pèl, com els pastors bascos o alemanys que, quan s’acosta l’estiu, perden tota la llana d’hivern que els protegeix del fred i es queden amb una suau capa de pèl nou. La muda és necessària perquè la pell i el pelatge de l’animal es mantingui net i saludable. Si no s’elimina el pèl mort, aquest pot obstruir els fol·licles (part de la pell que permet al cabell créixer) dificultant el desenvolupament del pèl nou. Aquesta obstrucció pot provocar infeccions fol·liculars i dermatitis. L’ stripping és una forma de realitzar la muda de forma neta i eficient per part del personal professional.
  • Raspallada completa i retocs.
  • A més a més: Tallar ungles, neteja d’orelles etc. Més informació consultar als professionals de perruqueria de Vet Verges.

 

Treballem per la salut i la felicitat de la seva estimada mascota.